Livet i kirkerne - og i sognene

Plant et træ. Riv kirken ned.

Så galt går det nok ikke. Vi er stolte af Ledøje kirke fra 1225 og Smørum kirke fra 1179. Men plante træer kan vi altid til glæde for dem, som kommer efter os.

Menighedsrådet i Smørum og Ledøje vil gerne diskutere med dig, hvad kirken skal indeholde ved en dialogaften torsdag den 29. august 2024 klokken 17.00-21.00 i Konfirmandhuset, Flodvej 73E i Smørum.

Skal der være flere koncerter med Bach? Mere grøn energi i kirken? Plante haven til ved Konfirmandhuset med solsikker?

Det kunne sikkert være meget flot. Men hvad synes du? Vi vil denne aften høre, hvad du tænker om kirken. Vi vil tale med hinanden om, hvad kirke er. Undervejs vil der være oplæg om, hvad menighedsrådet gør netop nu. Der vil være et let traktement og musik undervejs.

"Oles musikfabrik" vil indlede aftenen med et riff af nyere og ældre musik: Leonard Cohen, Simon and Garfunkel, Elvis og Dolly Parton, der alle har rødder i de gamle bibeltekster. Vi vil se, hvor vi ender med musikbutikken. Ole Schousboe er til daglig organist ved Smørum Kirke.

Kom og lyt og bidrag gerne. Måske du gerne vil stille op til det kommende menighedsråd. Men det er ikke det vigtige for os. Det vigtige er at høre, om du er fuld af gode ideer til kirkens liv. Vi håber ikke, at du vil rive kirken ned.

Tilmelding ønskes, så vi ved, hvor mange vi skal købe ind til - og dække op til.

Tilmeld dig her

                       

 

 

 

 

 

Menighedsrådsvalg 2024

 

Tirsdag den 17. september klokken 19.00 er der valgforsamling i Konfirmandhuset, Flodvej 73E, 2765 Smørum. Her kan alle, der har nået valgbarhedsalderen, er medlem af Den danske Folkekirke og bosiddende i Ledøje og Smørum sogne, stille op til Menighedsrådet i Ledøje-Smørum Pastorat. Det er her, menighedsrådet vælges (såfrem der ikke senest 15. oktober stilles ønske om afstemningsvalg, der i så fald vil finde sted tirsdag den 19. november i år).

Som medlem af menighedsrådet er du med til at udstikke retningen for kirkerne i vores pastorat. Du vil være med til at træffe beslutninger om aktiviteter, bygninger, kirkegårde, økonomi, personale og meget mere. Uanset hvilke kompetencer eller interesser, du har, kan de omsættes til resultater i menighedsrådet.

Så sæt kryds i kalderen den 17. september klokken 19.00. Vi glæder os til at se dig!

Du kan læse mere om Menighedsrådsvalg 2024 her:

Menighedsrådsvalg 2024