Med på noderne

"Med på noderne" er et kor af voksne kvinder, som synger sammen.
Skulle du have lyst til at synge i kor med os, kan du henvende dig til vores korleder Christian Dahlberg, som inviterer dig til en sangprøve.

Christian Dahlberg

Organist
Konfirmandhuset
Flodvej 73E 
Mail: christian@dahlbergmusic.dk

'Med på noderne' blev dannet i 2001 og består i dag af korleder Christian Dahlberg og 13-15 voksne piger i alderen 35-55 år. 

Vort repertoire er bredt, og inkluderer rytmisk og klassisk kirkemusik og alt fra popsange til viser. Vi synger flerstemmigt og er seriøse med det, vi laver. Men vi har det også sjovt, og vi får grinet en masse!

Med på noderne vil udover at øve ca. en gang om ugen også deltage i musikalske gudstjenester, koncerter og andre arrangementer.

Vi holder til i Konfirmandhuset, Flodvej 73E i Smørum og mødes hver onsdag fra kl. 19.00 - 21.15, hvor vi øver og hygger efterfølgende med en forfriskning.

 

 

Det koster ikke noget at være med i MPN, men der kan dog være mindre deltagerbetalinger i forbindelse med arrangementer

Med på noderne synger til mange arrangementer året rundt

Vi er tilknyttet Smørum Kirke og synger bl.a. til musikgudstjenester.

Når det bliver forår, synger vi gerne et par sange for beboerne på Hospice Søndergård, og sammen med de andre kor til koncerter i Konfirmandhuset. Ofte slutter vi korsæsonen af med at synge til Skt. Hans gudstjenesten under åben himmel.

Vi prøver at tage på en korweekend ca. en gang om året, hvor vi synger en masse – både kendte og nye sange – og hygger os. Vi tager nogle gange i sommerhus, men vi har også overnattet i Konfirmandhuset.

Vi har flere gange haft besøg af forskellige stemmepædagoger, som har lært os gode sangteknikker til at få en bedre klang og bruge de rigtige muskler i kroppen til at synge med.

Vi tager også gerne ud og synger til diverse arrangementer, bl.a. ferniseringer, fødselsdage, markeder mv.

 

 

Har du lyst til at være med?

Du er velkommen til at overvære en korprøve for at se, om "Med på noderne" er noget for dig. Hvis du gerne vil synge i koret, skal du gennemgå en kort optagelsesprøve.

Du skal blot kontakte korleder, Christian, og aftale nærmere på christian@dahlbergmusic.dk

Vi glæder os til at se - og høre - dig!